Torty Tort śmietankowo-czekoladowy- delikatny biszkopt waniliowy z musami ma bazie bitej śmietanki o smaku czekoladowym oraz śmietankowym Tort śmietankowo-malinowy- delikatny biszkopt waniliowy, przełożenie z delikatnej bitej śmietanki oraz żelki malinowej Tort porzeczka-pralina- ciemny czekoladowy biszkopt, warstwa czekoladowej praliny, mus śmietankowy z dodatkiem czarnych porzeczek Tort Ciasteczkowy- karmelowy biszkopt, warstwa chrupiącej pralinki oraz mus śmietankowy o smaku ciasteczka Tort maxi king- czekoladowy biszkopt, warstwa kajmakowa z orzeszkami , delikatny mus czekoladowy z dodatkiem ciemnej czekolady Tort orzechowyKompozycja puszystego kremu oraz waniliowego biszkoptu z dodatkiem orzechów arachidowych, całość wykończona orzechami i czekoladą. Tort czekoladowyKompozycja delikatnych biszkoptów, kremu czekoladowego z delikatną nutą rumu i porzeczki prażonej, wykończona polewą czekoladową Tort malibuNa delikatnych waniliowych biszkoptach warstwa musu śmietanowego z dodatkiem likieru Malibu i wirórków kokosowych. Całość wykończona płatkami migdałowymi. Tort królewskiPołączenie biszkoptów czekoladowych oraz musu śmietanowego z dodatkiem białej czekolady i nutki spirytusu, całość wykończona polewą czekoladową i wiórkami karmelowymi. Tort śmietankowyTen klasyczny dobrze znany tort zrobiliśmy z najlepszej śmietany, ubitej na delikatny mus oraz pysznych biszkoptów. Całość tworzy idealne połączenie, a dopełni je polewa z białej belgijskiej czekolady. Tort kawowyDelikatne biszkopty waniliowe przełożone pysznym kremem kawowym, fantazyjnie wykończony posypką kawową. Tort węgierskiNa czekoladowym, puszystym biszkopcie warstwa kremu na bazie masła z dodatkiem soczystych wiśni nasączonych w spirytusie, wykończone aromatyczną czekoladową polewą. Tort pirenejeNa spodzie z czekoladowego biszkoptu mus kremowy na spirytusie z dodatkiem adwokatu i kruszonych bezów, całość wykończona polewą toffi. Tort rajski sad,Wyśmienita kompozycja śmietany, zielonych jabłek oraz słodko-kwaśnej limetki, całość przełożona delikatnym biszkoptem i wykończona żelką o smaku limetki. Tort truskawkowyNa delikatnych waniliowych biszkoptach warstwy musu śmietanowego z dodatkiem truskawek, całość wykończona żelką truskawkową. Tort zeusFantazyjne połączenie musu śmietanowego o delikatnym kawowym smaku z dodatkiem wykwintnego koniaku i kawy. Całość wykończona śmietaną i posypką kawową. Tort paryskiNa puszystym, delikatnym biszkopcie czekoladowym warstwa musu toffi, która przekłada dwa blaty ciasta francuskiego, całosć dopełnia pyszny mus śmietanowy. Tort cherryKompozycha czekoladowych biszkoptów, śmietany z dodatkiem jogurtu naturalnego oraz żelki z owoców leśnych. Tort pomarańczowyNa delikatnych waniliowych biszkoptach duża ilość musu śmietanowego z dodatkiem świeżych pomarańczy i mandarynek, całość wykończona żelem pomarańczowym. Tort kajmakowyWyśmienite połączenie czekoladowego biszkoptu, blatu bakaliowego z rodzynkami, orzechami, migdałami oraz puszystej śmietany i polewy toffi. Tort dla prawdziwych smakoszy. Tort dakłasDwa blaty bakaliowe z rodzynkami, migdałami i orzechami włoskimi przełożone musem śmietanowym na bazie serika mascarpone z dodatkiem kawy i soczystych daktyli. Tort czarny lasNa czekoladowych, delikatnych biszkoptach warstwa musu śmietanowego z dodakiem soczystych wiśni, likieru wiśniowego, całość wykończona czekoladą deserową. Tort moccaKompozycja musu śmietanowego z dodatkiem kawy espresso oraz genażu z gorzkiej czekolady. Całość udekorowana puszystą bezą.