Torty Tort śmietankowo-czekoladowy- delikatny biszkopt waniliowy z musami ma bazie bitej śmietanki o smaku czekoladowym oraz śmietankowym Tort śmietankowo-malinowy- delikatny biszkopt waniliowy, przełożenie z delikatnej bitej śmietanki oraz żelki malinowej Tort porzeczka-pralina- ciemny czekoladowy biszkopt, warstwa czekoladowej praliny, mus śmietankowy z dodatkiem czarnych porzeczek Tort Ciasteczkowy- karmelowy biszkopt, warstwa chrupiącej pralinki oraz mus śmietankowy o smaku ciasteczka Tort maxi king- czekoladowy biszkopt, warstwa kajmakowa z orzeszkami , delikatny mus czekoladowy z dodatkiem ciemnej czekolady <p><b>Tort orzechowy</b><br><br>Kompozycja puszystego kremu oraz waniliowego biszkoptu z dodatkiem orzechów arachidowych, całość wykończona orzechami i czekoladą.</p> <p><b> Tort czekoladowy</b><br><br>Kompozycja delikatnych biszkoptów, kremu czekoladowego z delikatną nutą rumu i porzeczki prażonej, wykończona polewą czekoladową <p><b>Tort malibu</b><br><br>Na delikatnych waniliowych biszkoptach warstwa musu śmietanowego z dodatkiem likieru Malibu i wirórków kokosowych. Całość wykończona płatkami migdałowymi. <p><b>Tort królewski</b><br><br>Połączenie biszkoptów czekoladowych oraz musu śmietanowego z dodatkiem białej czekolady i nutki spirytusu, całość wykończona polewą czekoladową i wiórkami karmelowymi. <p><b>Tort śmietankowy</b><br><br>Ten klasyczny dobrze znany tort zrobiliśmy z najlepszej śmietany, ubitej na delikatny mus oraz pysznych biszkoptów. Całość tworzy idealne połączenie, a dopełni je polewa z białej belgijskiej czekolady. <p><b>Tort kawowy</b><br><br>Delikatne biszkopty waniliowe przełożone pysznym kremem kawowym, fantazyjnie wykończony posypką kawową. <p><b>Tort węgierski</b><br><br>Na czekoladowym, puszystym biszkopcie warstwa kremu na bazie masła z dodatkiem soczystych wiśni nasączonych w spirytusie, wykończone aromatyczną czekoladową polewą. <p><b>Tort pireneje</b><br><br>Na spodzie z czekoladowego biszkoptu mus kremowy na spirytusie z dodatkiem adwokatu i kruszonych bezów, całość wykończona polewą toffi. <p><b>Tort rajski sad,</b><br><br>Wyśmienita kompozycja śmietany, zielonych jabłek oraz słodko-kwaśnej limetki, całość przełożona delikatnym biszkoptem i wykończona żelką o smaku limetki. <p><b>Tort truskawkowy</b><br><br>Na delikatnych waniliowych biszkoptach warstwy musu śmietanowego z dodatkiem truskawek, całość wykończona żelką truskawkową. <p><b>Tort zeus</b><br><br>Fantazyjne połączenie musu śmietanowego o delikatnym kawowym smaku z dodatkiem wykwintnego koniaku i kawy. Całość wykończona śmietaną i posypką kawową. <p><b>Tort paryski</b><br><br>Na puszystym, delikatnym biszkopcie czekoladowym warstwa musu toffi, która przekłada dwa blaty ciasta francuskiego, całosć dopełnia pyszny mus śmietanowy. <p><b>Tort cherry</b><br><br>Kompozycha czekoladowych biszkoptów, śmietany z dodatkiem jogurtu naturalnego oraz żelki z owoców leśnych. <p><b>Tort pomarańczowy</b><br><br>Na delikatnych waniliowych biszkoptach duża ilość musu śmietanowego z dodatkiem świeżych pomarańczy i mandarynek, całość wykończona żelem pomarańczowym. <p><b>Tort kajmakowy</b><br><br>Wyśmienite połączenie czekoladowego biszkoptu, blatu bakaliowego z rodzynkami, orzechami, migdałami oraz puszystej śmietany i polewy toffi. Tort dla prawdziwych smakoszy. <p><b>Tort dakłas</b><br><br>Dwa blaty bakaliowe z rodzynkami, migdałami i orzechami włoskimi przełożone musem śmietanowym na bazie serika mascarpone z dodatkiem kawy i soczystych daktyli. <p><b>Tort czarny las</b><br><br>Na czekoladowych, delikatnych biszkoptach warstwa musu śmietanowego z dodakiem soczystych wiśni, likieru wiśniowego, całość wykończona czekoladą deserową. <p><b>Tort mocca</b><br><br>Kompozycja musu śmietanowego z dodatkiem kawy espresso oraz genażu z gorzkiej czekolady. Całość udekorowana puszystą bezą.