Ciasta pieczone <b>Jabłecznik domowy z bezą</b><br><br>Kruche maślane ciasto, jabłuszka prażone z delikatna nutka cynamonu oraz chrupiąca bezą <b>Jabłecznik zapiekny</b><br><br>Na kruchym maślanym cieście warstwa prażonych jabłek i brzoskwiń pod pierzynką cukru pudru <b>Makowiec z jabłkiem</b><br><br>Wspaniałe połączenie maku , odrobiny prażonych jabłek, całość tworzy niepowtarzalny polski smak <b>Makowiec strucel</b><br><br>Makowiec wypiekany według tradycyjnej receptury - ciasto drożdżowe, czarny mak, bakalie i chrupiąca kruszonka <b>Sernik firmowy</b><br><br>Nasz flagowy wypiek, według starej receptury z najlepszego twarogu, tradycyjnie wykończony lukrem <b>Sernik staropolski</b><br><br>Na ucieranym cieście, puszysta warstwa sernika z odrobiną brzoskwiń i chrupiącą kruszonką <b>Sernik ambasador</b><br><br>Ciemny czekoladowy spód, puszysta warstwa śmietankowego sernika i chrupiąca czekoladowa kruszonka <b>Seromakowiec</b><br><br>Tradycyjny wypiek według starej receptury, warstwa sra, maku oraz cukrowa polewa z czekoladą <b>Placek wakacyjny kruszon</b><br><br>Kruche maślane ciasto, warstwa czarnej porzeczki i chrupiąca beza z kruszonką <b>Sernik z jabłkami i bezą</b><br><br>Niezwykłe połączenie pysznego sernika i aromatycznych jabłek pod kołderką bezową <b>Sernik z brzoskwiniami</b><br><br>Delikatny sernik z dużą ilością soczystych brzoskwiń oraz pysznych płatków migdałowych, całość dopełnia wykończenie żelem morelowym. <b>Sernik z wiśniami</b><br><br>Na czekoladowym biszkopcie delikatna masa twarogowa, na której wyłożono kompozycję owoców leśnych oraz soczystych wiśni, całość wykończona pudrową pierzynką. <b>Sernik z orzechami</b><br><br>Wyrafinowana kompozycja masy twarogowej o bardzo delikatnym, waniliowym smaku, wykończona dużą ilością orzechów włoskich, migdałów i polewy karmelowej. <b>Jabłecznik</b><br><br>Dwa pyszne blaty ciasta biszkoptowego przełożone soczystą szarlotką z jabłek, z dodatkiem cynamonu, wykończony pomadą cukrową. <b>Sernik agarowy</b><br><br>Pyszna masa twarogowa przyrządzona na zimno z dodatkiem galaretki agarowej. <b>Makowiec zwijany</b><br><br>Delikatne ciasto drożdżowe zawinięte z pyszną masą makową oraz bakaliami i orzechami. Wykończony orzechami arachidowymi i pomadą cukrową. <b>Placek jogurtowy</b><br><br>Delikatne ciasto jogurtowe z dodatkiem soczystych wiśni, wykończone kremem budyniowym i żelem morelowym <b> Placek czekoladowy</b><br><br>Ciasto o intensywnym smaku czekolady z dodatkiem wiśni i chrupkiej kruszonki. Wykończone żelem morelowym. <b>Placek drożdżowy z jabłkami</b><br><br>Delikatny, tradycyjny placek drożdżowy z dodatkiem pysznej kruszonki i soczystej szarlotki z jabłek, wykończone pomadą cukrową. <b>Placek drożdżowy z wiśniami</b><br><br>Pyszny, tradycyjny placek drożdżowy z dodatkiem wiśni drążonych, chrupkiej kruszonki, wykończony pomadą cukrową. <b>Babka piaskowa</b><br><br>Ciasto babkowe o wyjatkowo delikatnej i wilgotnej strukturze z dodatkiem skórki cytrynowej, całosć wykończona cukrem pudrem. <b>Babka jogurtowa</b><br><br>Ciasto babkowe o bardzo wilgotnej strukturze uzyskanej dzięki dodaniu jogurtu naturalnego, wykończona żelem morelowym i orzechami arachidowymi. <b>Makowiec z jabłkami</b><br><br>Ciekawa kombinacja ciasta makowego z dodatkiem pysznej szarlotki z jabłek, wykończony żelem morelowym i białą czekoladą. <b>Babka marmurkowa</b><br><br>Ciasto babkowe składające się z dwóch mas: jasnej o smaku wanili i ciemnej o intensywnym kakaowym smaku, całość wykończona polewą czekoladową. <b>Babka drożdżowa</b><br><br>Deliaktne ciasto oparte na domowej recepturze, maśle i jajkach, z dodatkiem pysznych rodzynek i słodkiej pomady cukrowej na wykończenie. <b>Babka piernikowa</b><br><br>Ciasto babkowe o bardzo delikatnym, puszystym miękiszu z dodatkiem aromatycznych przypraw korzennych oraz marmolady, która przedłuża trwałosć i dodaje smaku, całośc wykończona polewą czekoladową i orzechami arachidowymi. <b>Babka jabłkowa</b><br><br>Pyszna kompozycja wilgotnego ciasta z aromatycznymi jabłkami otoczonymi cukrem i cynamonem, całość dopełnia wykończenie żelem morelowym i płatkami migdałowymi. <b> Babka kokosowa</b><br><br>Ciasto babkowe z dużą ilością wiórek kokosowych, które tworzą egzotyczny smak. Babka wykończona żelem morelowym i wiórkami kokosowymi.