Ciastka sztukowe Mini babeczka, mini ptysie- oferta na słodkie stoły Mini babeczki- korpus z ciasta kruchego - nadzienie śmietankowo-budyniowe oraz owoce sezonowe Mini ptysie - korpusik z ciasta parzonego nadziewany bitą śmietaną Słodki stół 4 - realizujemy zlecenia na słodkie stoły- oferta przygotowywana indywidualnie Deser shot- desery w pucharkach cateringowych - mus śmietankowy z owocami sezonowymi Mini eklerki- korpusik z ciasta parzonego nadziewany kremem budyniowo- śmietankowym Łezka koktajlowa- truskawkowa- min zamówienie 10 szt Mini torcik ciastko truskawkowe Mini beza Pavlova z owocami sezonowymi BankietoweMix smaków - ciastka dekorowane Desery shotRóżne smaki, produkt pod specjalne zamówienie. Min. ilość 20 szt. Bakietowe w papilotkachMix smaków w papilotkach - ciastka dekorowane Mufinki jogurtoweDelikatne ciasto jogurtowe upieczone w małych foremkach z dodatkiem nieroztapialnych chrupiących drażetek czekoladowych, wykończone żelem morelowym. Ciastko bankietowe mini truskawkoweNa delikatnym biszkopcie mus śmietanowy z dodatkiem świeżych truskawek, wykończone żelką truskawkową. Mufinki czekoladoweCiasto o intensywnym smaku czekoladowym z wisienką w środku, wykończone cukrem pudrem. Ciasto włoskieDelikatne biszkopty śmietankowe przełożone musem śmietanowym z dodatkiem wykwintnego koniaku oraz kawy, wykończone żelem morelowym Ciastko bankietowe mini czekoladoweNa delikatnym biszkopcie wykwintny mus czekoladowy z dodatkiem rumu i wisienką w środku Babeczka koktajlowa kajmakowaKorpus z ciasta kruchego nadziany pyszną prażoną porzeczką i masą kajmakową, wykończony orzechami arachidowymi i czekoladą deserową. Babeczka koktajlowa owocowaKorpus z delikatnego kruchego ciasta nadziany porzeczką prażoną i musem śmietanowym, wykończona świeżymi owocami i żelem morelowym. Babeczka koktajolowa toffiKorpus z ciasta kruchego, nadziany porzeczką prażoną i kremem toffi z dodatkiem spirytusu, całość zalana czekoladą deserową. Ptyś ze śmietaną Korpus z ciasta parzonego, napełniony wyśmienitą śmietaną, wykończony cukrem pudrem. Muszą z marmoladąCiasto kruche, przełożone marmoladą, wykończone polewą czekoladową Ślimak z rodzynkamiDelikatne ciasto drożdżowe przesmarowane kremem budyniowym z dodatkiem cynamonu i pysznych rodzynek, całość uformowana w kształt ślimaka, wykończone żelem morelowym. Drożdżówka z budyniem Ciasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, nadziane kremem budyniowym, wykończone pomadą cukrową. Drożdżówka z marmoladąCiasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, nadziane marmoladą owocową, wykończone pomadą cukrową Drożdżówka z seremCiasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, nadziane masą twarogową, wykończone pomadą cukrową. Drożdżówka z kruszonką. Ciasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, wykończone pomadą cukrową i chrupiącą kruszonką BajaderkaNa blacie biszkoptowym masa ciasta o smaku rumowym, wykończona polewą czekoladową i orzechami arachidowymi. NapoleonkaDwa delikatne blaty ciasta francuskiego przełożone kremem budyniowym, wykończone pomadą cukrową. KokosankaNa spodzie biszkoptowym pyszna masa kokosowa delikatnie zapieczona na złoto JagodziankaDelikatne ciasto drożdżowe wspaniale łączy się z nadzieniem jagodowym i pomadą cukrową EklerKorpus z ciasta parzonego napełnione kremem budyniowym, wykończone polewą z czekolady deserowej. Caistko francuskieDelikatne ciasto francuskie do wypieku, którego użyto najlepszych margaryn i produktów, uformowane w różne kształty i nadziane marmoladą, budyniem lub szarlotką z jabłek. Malinowy krążekCiasto drożdżowe polane pomadą cukrową z dodatkiem świeżych malin, wykończone czekoladą deserową. Omlet z musem śmietanowymDelikatny, puszysty biszkopt nadziany musem śmietanowym z delikatną marmoladą owocową w środku, wykończone cukrem pudrem. Pączek z adwokatemCiasto drożdżowe z pysznym nadzieniem o smaku adwokata, wykończone polewą czekoladową i orzechami arachidowymi. Pączek z marmoladąCiasto drożdżowe, delikatnie wypieczone, nadziane marmoladą owocową i wykończone pomadą cukrową z dodatkiem skórki pomarańczowej. Pierogi z jabłkamiCiasto drożdżowe, uformowane w kształt księżyca, nadziane pysznymi jabłkami z dodatkiem cynamonu, wykończone cukrem pudrem.