Ciastka sztukowe Mini babeczka, mini ptysie- oferta na słodkie stoły Mini babeczki- korpus z ciasta kruchego - nadzienie śmietankowo-budyniowe oraz owoce sezonowe Mini ptysie - korpusik z ciasta parzonego nadziewany bitą śmietaną Słodki stół 4 - realizujemy zlecenia na słodkie stoły- oferta przygotowywana indywidualnie Deser shot- desery w pucharkach cateringowych - mus śmietankowy z owocami sezonowymi Mini eklerki- korpusik z ciasta parzonego nadziewany kremem budyniowo- śmietankowym Łezka koktajlowa- truskawkowa- min zamówienie 10 szt Mini torcik ciastko truskawkowe Mini beza Pavlova z owocami sezonowymi Bankietowe<br><br>Mix smaków - ciastka dekorowane Desery shot<br><br>Różne smaki, produkt pod specjalne zamówienie. Min. ilość 20 szt. Bakietowe w papilotkach<br><br>Mix smaków w papilotkach - ciastka dekorowane Mufinki jogurtowe<br><br>Delikatne ciasto jogurtowe upieczone w małych foremkach z dodatkiem nieroztapialnych chrupiących drażetek czekoladowych, wykończone żelem morelowym. Ciastko bankietowe mini truskawkowe<br><br>Na delikatnym biszkopcie mus śmietanowy z dodatkiem świeżych truskawek, wykończone żelką truskawkową. Mufinki czekoladowe<br><br>Ciasto o intensywnym smaku czekoladowym z wisienką w środku, wykończone cukrem pudrem. Ciasto włoskie<br><br>Delikatne biszkopty śmietankowe przełożone musem śmietanowym z dodatkiem wykwintnego koniaku oraz kawy, wykończone żelem morelowym Ciastko bankietowe mini czekoladowe<br><br>Na delikatnym biszkopcie wykwintny mus czekoladowy z dodatkiem rumu i wisienką w środku Babeczka koktajlowa kajmakowa<br><br>Korpus z ciasta kruchego nadziany pyszną prażoną porzeczką i masą kajmakową, wykończony orzechami arachidowymi i czekoladą deserową. Babeczka koktajlowa owocowa<br><br>Korpus z delikatnego kruchego ciasta nadziany porzeczką prażoną i musem śmietanowym, wykończona świeżymi owocami i żelem morelowym. Babeczka koktajolowa toffi<br><br>Korpus z ciasta kruchego, nadziany porzeczką prażoną i kremem toffi z dodatkiem spirytusu, całość zalana czekoladą deserową. Ptyś ze śmietaną<br><br>Korpus z ciasta parzonego, napełniony wyśmienitą śmietaną, wykończony cukrem pudrem. Muszą z marmoladą<br><br>Ciasto kruche, przełożone marmoladą, wykończone polewą czekoladową Ślimak z rodzynkami<br><br>Delikatne ciasto drożdżowe przesmarowane kremem budyniowym z dodatkiem cynamonu i pysznych rodzynek, całość uformowana w kształt ślimaka, wykończone żelem morelowym. Drożdżówka z budyniem<br><br>Ciasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, nadziane kremem budyniowym, wykończone pomadą cukrową. Drożdżówka z marmoladą<br><br>Ciasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, nadziane marmoladą owocową, wykończone pomadą cukrową Drożdżówka z serem<br><br>Ciasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, nadziane masą twarogową, wykończone pomadą cukrową. Drożdżówka z kruszonką<br><br>Ciasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, wykończone pomadą cukrową i chrupiącą kruszonką. Bajaderka<br><br>Na blacie biszkoptowym masa ciasta o smaku rumowym, wykończona polewą czekoladową i orzechami arachidowymi. Napoleonka<br><br>Dwa delikatne blaty ciasta francuskiego przełożone kremem budyniowym, wykończone pomadą cukrową. Kokosanka<br><br>Na spodzie biszkoptowym pyszna masa kokosowa delikatnie zapieczona na złoto Jagodzianka<br><br>Delikatne ciasto drożdżowe wspaniale łączy się z nadzieniem jagodowym i pomadą cukrową Ekler<br><br>Korpus z ciasta parzonego napełnione kremem budyniowym, wykończone polewą z czekolady deserowej. Caistko francuskie<br><br>Delikatne ciasto francuskie do wypieku, którego użyto najlepszych margaryn i produktów, uformowane w różne kształty i nadziane marmoladą, budyniem lub szarlotką z jabłek. Malinowy krążek<br><br>Ciasto drożdżowe polane pomadą cukrową z dodatkiem świeżych malin, wykończone czekoladą deserową. Omlet z musem śmietanowym<br><br>Delikatny, puszysty biszkopt nadziany musem śmietanowym z delikatną marmoladą owocową w środku, wykończone cukrem pudrem. Pączek z adwokatem<br><br>Ciasto drożdżowe z pysznym nadzieniem o smaku adwokata, wykończone polewą czekoladową i orzechami arachidowymi. Pączek z marmoladą<br><br>Ciasto drożdżowe, delikatnie wypieczone, nadziane marmoladą owocową i wykończone pomadą cukrową z dodatkiem skórki pomarańczowej. Pierogi z jabłkami<br><br>Ciasto drożdżowe, uformowane w kształt księżyca, nadziane pysznymi jabłkami z dodatkiem cynamonu, wykończone cukrem pudrem.