Ciastka sztukowe Muffinki ze śmietanką- ciasto jogurtowe bita śmietanka w wybranym kolorze z dekoracją Babeczka z truskawkami- produkt sezonowy - kruchy korpus z ciasta maślanego wypełniony kremem budyniowo-śmietankowym ze świeżymi truskawkami Babeczka z malinami - produkt sezonowy - kruchy korpus z ciasta maślanego wypełniony kremem budyniowo-śmietankowym ze świeżymi malinami Babeczka z borówkami- produkt sezonowy -kruchy korpus z ciasta maślanego wypełniony kremem budyniowo-śmietankowym ze świeżymi borówkami Rurka ze śmietaną- chrupiące ciasto francuskie nadziane śmietanką z delikatną nutką wanilii Batony brownie- ciasto mocno czekoladowe z dodatkiem kremu karmelowego oraz solonych orzeszków skąpanych w czekoladzie Rogal nakielski- produkt sezonowy- puszyste ciasto drożdżowe, nadziane po brzegi baiłym maliem z bakaliami, wykończony lukrem i orzeszkami . Mini babeczka, mini ptysie- oferta na słodkie stoły Mini babeczki- korpus z ciasta kruchego - nadzienie śmietankowo-budyniowe oraz owoce sezonowe Mini ptysie - korpusik z ciasta parzonego nadziewany bitą śmietaną Słodki stół 4 - realizujemy zlecenia na słodkie stoły- oferta przygotowywana indywidualnie Deser shot- desery w pucharkach cateringowych - mus śmietankowy z owocami sezonowymi Mini eklerki- korpusik z ciasta parzonego nadziewany kremem budyniowo- śmietankowym Łezka koktajlowa- truskawkowa- min zamówienie 10 szt Mini torcik ciastko truskawkowe Mini beza Pavlova z owocami sezonowymi Bankietowe Mix smaków - ciastka dekorowane Desery shotRóżne smaki, produkt pod specjalne zamówienie. Min. ilość 20 szt. Bakietowe w papilotkach. Mix smaków w papilotkach - ciastka dekorowane Ciastko bankietowe mini truskawkowe. Na delikatnym biszkopcie mus śmietanowy z dodatkiem świeżych truskawek, wykończone żelką truskawkową. Ciasto włoskie. Delikatne biszkopty śmietankowe przełożone musem śmietanowym z dodatkiem wykwintnego koniaku oraz kawy, wykończone żelem morelowym Ciastko bankietowe mini czekoladowe. Na delikatnym biszkopcie wykwintny mus czekoladowy z dodatkiem rumu i wisienką w środku Babeczka koktajlowa kajmakowaKorpus z ciasta kruchego nadziany pyszną prażoną porzeczką i masą kajmakową, wykończony orzechami arachidowymi i czekoladą deserową. Babeczka koktajlowa owocowa. Korpus z delikatnego kruchego ciasta nadziany porzeczką prażoną i musem śmietanowym, wykończona świeżymi owocami i żelem morelowym. Babeczka koktajolowa toffi. Korpus z ciasta kruchego, nadziany porzeczką prażoną i kremem toffi z dodatkiem spirytusu, całość zalana czekoladą deserową. Ptyś ze śmietaną Korpus z ciasta parzonego, napełniony wyśmienitą śmietaną, wykończony cukrem pudrem. Musza z marmoladąCiasto kruche, przełożone marmoladą, wykończone polewą czekoladową Drożdżówka z budyniem Ciasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, nadziane kremem budyniowym, wykończone pomadą cukrową. Drożdżówka z marmoladąCiasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, nadziane marmoladą owocową, wykończone pomadą cukrową Drożdżówka z serem. Ciasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, nadziane masą twarogową, wykończone pomadą cukrową. Drożdżówka z kruszonką. Ciasto drożdżowe kilkukrotnie wałkowane z margaryną, wykończone pomadą cukrową i chrupiącą kruszonką Napoleonka. Dwa delikatne blaty ciasta francuskiego przełożone kremem budyniowym, wykończone pomadą cukrową. Jagodzianka. Delikatne ciasto drożdżowe wspaniale łączy się z nadzieniem jagodowym i pomadą cukrową EklerKorpus z ciasta parzonego napełnione kremem budyniowym, wykończone polewą z czekolady deserowej. Caistko francuskieDelikatne ciasto francuskie do wypieku, którego użyto najlepszych margaryn i produktów, uformowane w różne kształty i nadziane marmoladą, budyniem lub szarlotką z jabłek. Omlet z musem śmietanowymDelikatny, puszysty biszkopt nadziany musem śmietanowym z delikatną marmoladą owocową w środku, wykończone cukrem pudrem. Pączek z adwokatem. Ciasto drożdżowe z pysznym nadzieniem o smaku adwokata, wykończone polewą czekoladową i orzechami arachidowymi. Pączek z marmoladąCiasto drożdżowe, delikatnie wypieczone, nadziane marmoladą owocową i wykończone pomadą cukrową z dodatkiem skórki pomarańczowej. Pierogi z jabłkamiCiasto drożdżowe, uformowane w kształt księżyca, nadziane pysznymi jabłkami z dodatkiem cynamonu, wykończone cukrem pudrem.