Ciasta deserowe Kostka karpatka- ciasto parzone oraz delikatny krem śmietankowo- budyniowy Leśne runo - puszysty biszkopt z dodatkiem szpinaku, przełożenie z masy śmietankowo-serowej z dodatkiem czerwonych porzeczek Sernik na zimno- karmelowe ciasto, mus śmietankowy z dodatkiem twarogu , białej czekolady i malin Kostka gruszkowa<br><br>Puszysty biszkopt, warstwa aromatycznych gruszek i galaretki oraz kołderka z bitej śmietanki nadaje tej kostce lekkości. Kostka ptasie mleczko<br> <br>Delikatna pianka o smaku waniliowym, wykończona polewą czekoladową. Kostka adwokat<br><br>Ciemny czekoladowy biszkopt, nadzienie kremowe o smaku adwokatu, wykończenie z bitej śmietany i czekolady. Rolada bezowo-malinowa<br><br>Delikatna rolada biszkoptowa zawinięta z pysznym musem śmietanowym z dodatkiem truskawek, całość wykończona żelem morelowym z czekoladą. Rolada truskawkowa<br><br>Waniliowa delikatna rolada z nadzieniem bitej śmietany i truskawki, wykończona musem morelowym i czekoladą. Kostka wz<br><br> Klasyczne wydanie kostki wz- ciemne czekoladowe biszkopty, przełożone warstwa świeżej bitej śmietany, kremu russel, wykończona polewą czekoladową Kostka truskawkowa rozkosz<br><br>Waniliowe biszkopty, warstwa truskawkowej żelki, wykończenie z delikatnej śmietany i wiórek czekoladowych. Kostka rafaello<br><br>Ciemnie czekoladowe biszkoty przełożone warstwą bitej śmietany, wiórek kokosowych i owoców brzoskwini tworzy niepowtarzalny egzotyczny smak. Kostka snikers<br><br>Wykwintna kostka bakaliowo-karmelowa wykonana na kremie z dodatkiem spiritusu. Kostka porzeczkowa-pralina<br><br>Ciemny kakaowy biszkopt, warstwa czekoladowej, chrupiącej pralinki, bita śmietana z dodatkiem czarnych porzeczek oraz wykończenie żelką porzeczkową Kostka Pireneje<br><br>Ciemny czekoladowy biszkopty połączony z warstwą kremowego nadzienia o smaku adwokat z pokruszonymi bezami, całość wykańcza czekoladowa posypka. Kostka lodowa<br><br>Waniliowy biszkopt warstwa galaretki z dodatkiem owoców i bakalii, wykończenie z delikatnej bitej śmietany. Kostka malinowa chmurka<br><br>Kruche ciasto maślane, warstwa żelki malinowej, nadzienie śmietankowe, całość wykańcza delikatna beza i kołderka cukru pudru. Kostka królewska<br><br>Ciemne czekoladowe biszkopty przełożone bitą śmietaną z dodatkiem białej czekolady i nutki spirytusu całość wykończona wiórkami czekoladowymi- klasyczny wykwintny smak. Kostka jogurtowa<br><br>Waniliowy biszkopt, dwie warstwy owocowych pianek, śmietankowej, brzoskwiniowej, całość wykańcza truskawkowa galaretka. Kostka japońska<br><br>Ciemny czekoladowy biszkopt, nadzienie o smaku wiśniowej żelki z dodatkiem owoców, całość wykończona świeżą bitą śmietaną i kakao. Kostka hiszpańska<br><br>Na ciemnym czekoladowym biszkopcie kremowa warstwa o smaku orzechowym z dodatkiem bezy, całość wykończone chrupiącymi orzeszkami. Kostka jabłko-pralina<br><br>Na ciemnym kakaowym biszkopcie warstwa czekoladowej chrupiącej pralinki, bita śmietana z dodatkiem jabłka prażonego, całość wykańcza żel o smaku jabłuszka. Kostka cappuccino<br><br>Czekoladowy biszkopt, delikatne nadzienie o smaku cappuccino, musu śmietankowego i aromatycznej kawy. Kostka galaretka z owocami<br><br>Waniliowy biszkopt warstwa bitej śmietany galaretka z owocami sezonowymi: truskawki, wiśnie lub maliny. Kostka 3 bit<br><br>Kruche maślane ciasto, kremowa warstwa o smaku karmelowym z dodatkiem odrobiny spirytusu, maślany krem, całość wykańcza warstwa bitej śmietany i czekoladowej posypki.