Ciasta deserowe Kostka tiramisu. Ciemny czekoladowy biszkopt , przekładany musem śmietankowym z dodatkiem aromatycznej kawy Rolada firmowa- intensywnie czekoladowy biszkopt, zwinięty z musem na bazie gorzkiej czekolady belgijskiej z dodatkiem aromatycznych wiśni Kostka czarny las - intensywnie czekoladowy biszkopt, nasączony wiśniówką, przełożony musem śmietankowym z dodatkiem aromatycznych wiśni i galaretki Kostka krówka- intensywnie karmelowy biszkopt, przełożony musem budyniowym, wykończony cienką warstwą kajmaku i prażonymi migdałami Szaroltka- puszysty biszkopt wanilowy, aromatyczne jabłka prażobne z nutka cynamonu a na górze bita śmietanka Kostka mango - waniliowy biszkopt , mus śmietankowy z dodatkiem owoców mango i pokruszonej bezy Kostka galaretką z brzoskwiniami - waniliowy biszkopt, mus śmietankowy, owoce brzoskwini oraz galaretka Kostka bueno - ciemny czekoladowy biszkopt, mus śmietankowy, krem karmelowy górę zwieńcza polewa czekoladowa z orzeszkami Kostka karpatka - ciasto parzone oraz delikatny krem śmietankowo- budyniowy Leśne runo - puszysty biszkopt z dodatkiem szpinaku, przełożenie z masy śmietankowo-serowej z dodatkiem czerwonych porzeczek Sernik na zimno- karmelowe ciasto, mus śmietankowy z dodatkiem twarogu , białej czekolady i malin Kostka gruszkowa. Puszysty biszkopt, warstwa aromatycznych gruszek i galaretki oraz kołderka z bitej śmietanki nadaje tej kostce lekkości. Kostka ptasie mleczko. Delikatna pianka o smaku waniliowym, wykończona polewą czekoladową. Kostka hiszpańska - ciemny czekoladowy biszkopt, krem o smaku orzechowym z dodatkiem pokruszonej bezy Rolada bezowo-malinowa- puszysta rolada bezowa nadziewana musem śmietankowym i żelka malinową Rolada truskawkowa. Waniliowa delikatna rolada z nadzieniem bitej śmietany i truskawki, wykończona musem morelowym i czekoladą. Kostka wz. Klasyczne wydanie kostki wz- ciemne czekoladowe biszkopty, przełożone warstwa świeżej bitej śmietany, kremu russel, wykończona polewą czekoladową Kostka truskawkowa rozkosz. Waniliowe biszkopty, warstwa truskawkowej żelki, wykończenie z delikatnej śmietany i wiórek czekoladowych. Kostka rafaello. Ciemnie czekoladowe biszkoty przełożone warstwą bitej śmietany, wiórek kokosowych i owoców brzoskwini tworzy niepowtarzalny egzotyczny smak. Kostka snikers. Wykwintna kostka bakaliowo-karmelowa wykonana na kremie z dodatkiem spiritusu. Kostka porzeczkowo- pralinowa - wypiek dla prawdziwego smakosza słodkości. Ciemny czekoladowy biszkopt, chrupiąca warstwa czekoladowej pralinki, mus na bazie śmietanki z dodatkiem owoców czarnej porzeczki Kostka pireneje- - na spodzie czekoladowego biszkoptu, mus kremowy z nutką spirytusu z dodatkiem adwokata i kruszonych bezów, całość wykończona posypką z czekolady białej i karmelowej Kostka malinowa chmurka. Kruche ciasto maślane, warstwa żelki malinowej, nadzienie śmietankowe, całość wykańcza delikatna beza i kołderka cukru pudru. Kostka królewska- kompozycja pysznego musu śmietankowego z dodatkiem białej czekolady Kostka jogurtowa- jasny waniliowy biszkopt z musem na bazie śmietanki i twarogu o smaku brzoskwiniowo - trukawkowym z dodatkiem aromatycznej galaretki owocowej Kostka cappucino -na wanilowym biszkopcie warstwa puszystego kremu kawowego i kusu śmietankowego. Wykończona aromatyczną kawą. Kostka z galaretką z truskawkami. Kostka ze świeżymi, aromatycznymi truskawkami, idealny lekki deser pachnący wiosną. Kostka 3 bit - kruche maślane blaty przełożone warstwą kremu karmelowego i musu śmietankowego