Ciasta pieczone Jabłecznik domowy z bezą - kruche maślane ciasto, jabłuszka prażone z delikatna nutka cynamonu oraz chrupiąca bezą. Jabłecznik zapiekany - na kruchym maślanym cieście warstwa prażonych jabłek i brzoskwiń pod pierzynką cukru pudru. Makowiec z jabłkiem - wspaniałe połączenie maku, odrobiny prażonych jabłek, całość tworzy niepowtarzalny polski smak. Makowiec strucel - makowiec wypiekany według tradycyjnej receptury - ciasto drożdżowe, czarny mak, bakalie i chrupiąca kruszonka. Sernik firmowy - nasz flagowy wypiek, według starej receptury z najlepszego twarogu, tradycyjnie wykończony lukrem. Sernik staropolski - na ucieranym cieście, puszysta warstwa sernika z odrobiną brzoskwiń i chrupiącą kruszonką. Sernik ambasador - ciemny czekoladowy spód, puszysta warstwa śmietankowego sernika i chrupiąca czekoladowa kruszonka. Seromakowiec - tradycyjny wypiek według starej receptury, warstwa sra, maku oraz cukrowa polewa z czekoladą. Placek wakacyjny kruszon - kruche maślane ciasto, warstwa czarnej porzeczki i chrupiąca beza z kruszonką. Placek jogurtowy - delikatne ciasto jogurtowe z dodatkiem soczystych wiśni, wykończone kremem budyniowym i żelem morelowym. Placek czekoladowy - ciasto o intensywnym smaku czekolady z dodatkiem wiśni i chrupkiej kruszonki. Wykończone żelem morelowym. Placek drożdżowy z wiśniami - pyszny, tradycyjny placek drożdżowy z dodatkiem wiśni drążonych, chrupkiej kruszonki, wykończony pomadą cukrową. Babka piaskowa - ciasto babkowe o wyjątkowo delikatnej i wilgotnej strukturze z dodatkiem skórki cytrynowej, całość wykończona cukrem pudrem. Babka marmurkowa - ciasto babkowe składające się z dwóch mas: jasnej o smaku wanilii i ciemnej o intensywnym kakaowym smaku, całość wykończona polewą czekoladową. Babka drożdżowa - delikatne ciasto oparte na domowej recepturze, maśle i jajkach, z dodatkiem pysznych rodzynek i słodkiej pomady cukrowej na wykończenie. Kostka piernikowa - puszyste ciasto piernikowe, przekładane marmolada wieloowocową, oblany polewą czekoladową. Piernik przekładany - klasyczny piernik z aromatyczna przyprawa piernikową, przekładany powidłami śliwkowymi.