Ciasta deserowe Kostka adwokat - czekoladowy biszkopt, kremowe adwokatowenadzienie, wykończone śmietaną i czekoladą. Kostka tiramisu - ciemny czekoladowy biszkopt , przekładany musem śmietankowym z dodatkiem aromatycznej kawy. Rolada firmowa- intensywnie czekoladowy biszkopt, zwinięty z musem na bazie gorzkiej czekolady belgijskiej z dodatkiem aromatycznych wiśni. Kostka czarny las - intensywnie czekoladowy biszkopt, nasączony wiśniówką, przełożony musem śmietankowym z dodatkiem aromatycznych wiśni i galaretki. Kostka krówka - intensywnie karmelowy biszkopt, przełożony musem budyniowym, wykończony cienką warstwą kajmaku i prażonymi migdałami. Szaroltka- puszysty biszkopt wanilowy, aromatyczne jabłka prażobne z nutka cynamonu a na górze bita śmietanka. Kostka mango - waniliowy biszkopt, mus śmietankowy z dodatkiem owoców mango i pokruszonej bezy. Kostka bueno - ciemny czekoladowy biszkopt, mus śmietankowy, krem karmelowy. Górę zwieńcza polewa czekoladowa z orzechami. Kostka karpatka - ciasto parzone oraz delikatny krem śmietankowo- budyniowy. Leśne runo - puszysty biszkopt z dodatkiem szpinaku, przełożenie z masy śmietankowo- serowej z dodatkiem czerwonych porzeczek. Sernik na zimno- karmelowe ciasto, mus śmietankowy z dodatkiem twarogu, białej czekolady i malin. Kostka gruszkowa - puszysty biszkopt, warstwa aromatycznych gruszek i galaretki oraz kołderka z bitej śmietanki nadaje tej kostce lekkości. Kostka ptasie mleczko - delikatna pianka o smaku waniliowym, wykończona polewą czekoladową. Kostka hiszpańska - ciemny czekoladowy biszkopt, krem o smaku orzechowym z dodatkiem pokruszonej bezy. Rolada bezowo-malinowa- puszysta rolada bezowa nadziewana musem śmietankowym i żelką malinową. Rolada truskawkowa - waniliowa delikatna rolada z nadzieniem z bitej śmietany i truskawki, wykończona musem morelowym i czekoladą. Kostka wz. - klasyczne wydanie kostki wz, ciemne czekoladowe biszkopty, przełożone warstwa świeżej bitej śmietany, kremu russel, wykończona polewą czekoladową. Kostka truskawkowa rozkosz - waniliowe biszkopty, warstwa truskawkowej żelki, wykończenie z delikatnej śmietany i wiórków czekoladowych. Kostka rafaello - ciemne czekoladowe biszkopty przełożone warstwą bitej śmietany, wiórków kokosowych i owoców brzoskwini tworzy niepowtarzalny egzotyczny smak. Kostka snickers - wykwintna kostka bakaliowo-karmelowa wykonana na kremie z dodatkiem spirytusu. Kostka porzeczkowo- pralinowa - wypiek dla prawdziwego smakosza słodkości. Ciemny czekoladowy biszkopt, chrupiąca warstwa czekoladowej pralinki, mus na bazie śmietanki z dodatkiem owoców czarnej porzeczki. Kostka pireneje - na spodzie czekoladowego biszkoptu, mus kremowy z nutką spirytusu z dodatkiem adwokata i kruszonych bezów, całość wykończona posypką z czekolady białej i karmelowej. Kostka malinowa chmurka - kruche ciasto maślane, warstwa żelki malinowej, nadzienie śmietankowe, całość wykańcza delikatna beza i kołderka cukru pudru. Kostka królewska - kompozycja pysznego musu śmietankowego z dodatkiem białej czekolady. Kostka jogurtowa - jasny waniliowy biszkopt z musem na bazie śmietanki i twarogu o smaku brzoskwiniowo - trukawkowym z dodatkiem aromatycznej galaretki owocowej. Kostka cappucino - na wanilowym biszkopcie warstwa puszystego kremu kawowego i musu śmietankowego. Wykończona aromatyczną kawą. Kostka z galaretką z truskawkami - kostka ze świeżymi, aromatycznymi truskawkami, idealny lekki deser pachnący wiosną. Kostka 3 bit - kruche maślane blaty przełożone warstwą kremu karmelowego i musu śmietankowego.