Ciasta pieczone Jabłecznik domowy z beząKruche maślane ciasto, jabłuszka prażone z delikatna nutka cynamonu oraz chrupiąca bezą Jabłecznik zapieknyNa kruchym maślanym cieście warstwa prażonych jabłek i brzoskwiń pod pierzynką cukru pudru Makowiec z jabłkiemWspaniałe połączenie maku , odrobiny prażonych jabłek, całość tworzy niepowtarzalny polski smak Makowiec strucelMakowiec wypiekany według tradycyjnej receptury - ciasto drożdżowe, czarny mak, bakalie i chrupiąca kruszonka Sernik firmowyNasz flagowy wypiek, według starej receptury z najlepszego twarogu, tradycyjnie wykończony lukrem Sernik staropolskiNa ucieranym cieście, puszysta warstwa sernika z odrobiną brzoskwiń i chrupiącą kruszonką Sernik ambasadorCiemny czekoladowy spód, puszysta warstwa śmietankowego sernika i chrupiąca czekoladowa kruszonka SeromakowiecTradycyjny wypiek według starej receptury, warstwa sra, maku oraz cukrowa polewa z czekoladą Placek wakacyjny kruszonKruche maślane ciasto, warstwa czarnej porzeczki i chrupiąca beza z kruszonką Sernik z jabłkami i beząNiezwykłe połączenie pysznego sernika i aromatycznych jabłek pod kołderką bezową Sernik z brzoskwiniamiDelikatny sernik z dużą ilością soczystych brzoskwiń oraz pysznych płatków migdałowych, całość dopełnia wykończenie żelem morelowym. Sernik z wiśniamiNa czekoladowym biszkopcie delikatna masa twarogowa, na której wyłożono kompozycję owoców leśnych oraz soczystych wiśni, całość wykończona pudrową pierzynką. Sernik z orzechamiWyrafinowana kompozycja masy twarogowej o bardzo delikatnym, waniliowym smaku, wykończona dużą ilością orzechów włoskich, migdałów i polewy karmelowej. JabłecznikDwa pyszne blaty ciasta biszkoptowego przełożone soczystą szarlotką z jabłek, z dodatkiem cynamonu, wykończony pomadą cukrową. Sernik agarowyPyszna masa twarogowa przyrządzona na zimno z dodatkiem galaretki agarowej. Makowiec zwijanyDelikatne ciasto drożdżowe zawinięte z pyszną masą makową oraz bakaliami i orzechami. Wykończony orzechami arachidowymi i pomadą cukrową. Placek jogurtowyDelikatne ciasto jogurtowe z dodatkiem soczystych wiśni, wykończone kremem budyniowym i żelem morelowym Placek czekoladowyCiasto o intensywnym smaku czekolady z dodatkiem wiśni i chrupkiej kruszonki. Wykończone żelem morelowym. Placek drożdżowy z jabłkamiDelikatny, tradycyjny placek drożdżowy z dodatkiem pysznej kruszonki i soczystej szarlotki z jabłek, wykończone pomadą cukrową. Placek drożdżowy z wiśniamiPyszny, tradycyjny placek drożdżowy z dodatkiem wiśni drążonych, chrupkiej kruszonki, wykończony pomadą cukrową. Babka piaskowaCiasto babkowe o wyjatkowo delikatnej i wilgotnej strukturze z dodatkiem skórki cytrynowej, całosć wykończona cukrem pudrem. Babka jogurtowaCiasto babkowe o bardzo wilgotnej strukturze uzyskanej dzięki dodaniu jogurtu naturalnego, wykończona żelem morelowym i orzechami arachidowymi. Makowiec z jabłkamiCiekawa kombinacja ciasta makowego z dodatkiem pysznej szarlotki z jabłek, wykończony żelem morelowym i białą czekoladą. Babka marmurkowa Ciasto babkowe składające się z dwóch mas: jasnej o smaku wanili i ciemnej o intensywnym kakaowym smaku, całość wykończona polewą czekoladową. Babka drożdżowa Deliaktne ciasto oparte na domowej recepturze, maśle i jajkach, z dodatkiem pysznych rodzynek i słodkiej pomady cukrowej na wykończenie. Babka piernikowaCiasto babkowe o bardzo delikatnym, puszystym miękiszu z dodatkiem aromatycznych przypraw korzennych oraz marmolady, która przedłuża trwałosć i dodaje smaku, całośc wykończona polewą czekoladową i orzechami arachidowymi. Babka jabłkowaPyszna kompozycja wilgotnego ciasta z aromatycznymi jabłkami otoczonymi cukrem i cynamonem, całość dopełnia wykończenie żelem morelowym i płatkami migdałowymi. Babka kokosowa Ciasto babkowe z dużą ilością wiórek kokosowych, które tworzą egzotyczny smak. Babka wykończona żelem morelowym i wiórkami kokosowymi. Kostka piernikowa - puszyste ciasto piernikowe, przekładane marmolada wieloowocową, oblany polewą czekoladową Piernik przekładany - klasyczny piernik z aromatyczna przyprawa piernikową, przekładany powidłami śliwkowymi Sernik drezdeński - puszysta masa sernikowa z dodatkiem warstwy budyniowej Wordpress Photo Gallery